Over EHBO-winkel

Welkom bij EHBO-winkel.nl, het adres voor al uw EHBO, BHV en Veiligheidsproducten. EHBO-winkel.nl is ontstaan als extra uitbreidingen op de bedrijfsactiviteiten van verschillende BHV en EHBO cursussen. Tijdens de cursussen die gegeven werden via Loermans Opleidingen kwam steeds vaker de vraag of er ook advies gegeven kon worden over het aantal verbandtrommels, vluchtroutes etc.  en of er producten besteld kon worden. Hier is over nagedacht en het aanbieden van producten sluit perfect aan bij de opleidingen die al verzorgd werden.

De instructeurs van Loermans Opleidingen beschikken over veel praktijkervaring op zowel EHBO, BHV en veiligheidsgebied en hierdoor uitermate geschikt om een goed passend advies en assortiment aan te kunnen  bieden. Alleen producten aanbieden bij klanten waar een cursus gegeven werd kon, maar op deze wijze kon er minder inkoop voordeel gehaald worden bij de leveranciers, waardoor de producten betaalbaar waren maar naar onze mening nog niet scherp genoeg in de prijs. Daar werd het idee geboren van een webshop! Waarom alleen bestaande klanten een voordeel  bieden van goed advies en een scherpe prijs en niet iedere belangstellende?

Een breed assortiment werd in kaart gebracht, zoals verbandtrommels, verbandmiddelen, AED’s, sport producten zoals tapes en coldpacks, veiligheidshesjes en nog heel veel meer. Al deze artikelen zijn voorzien van een duidelijke foto, omschrijving van de  inhoud,  de toepassing  en kwaliteit normen. Eenmaal in kaart gebracht was EHBO-winkel.nl een feit en gingen we live op 13-1-2014. Kortom: Wij leveren kwalitatief goede producten die zorgvuldig zijn uitgezocht met daarbij een goede informatievoorziening met een scherpe prijs.

Heeft u alsnog vragen over producten of wilt u advies ontvangen dan staan wij ook graag voor u klaar! U kunt u ons bereiken via telefoon, email en zelfs via live chat. Gezien wij geen grote kantoorpanden hebben en tig mensen in dienst kunnen wij de artikelen producten aanbieden. Het kan voorkomen dat u een antwoordapparaat krijgt op het moment dat wij orders verwerken of een cursus geven.  Laat u een bericht achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.  Gezien wij ons met veel passie inzetten om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, kunt u ons zelfs in de avond en in het weekend bereiken. Als de live chat aanwezig is kunt u ons ten aller tijden bereiken via het chatvenster en kunt u ook telefonisch contact opnemen.

Inmiddels is ons klantenbestand al aardig uitgebreid en krijgen wij veel goede reacties, waar wij erg blij mee zijn! Deze goede reacties zijn immers het kroon op ons werk! Dat bewijst dat wij gewaardeerd worden op onze kennis en service!